Novi "True Detective" razočarao gledaoce

Prva epizoda druge sezone serije "True Detective" premijerno je prikazana ove nedelje na HBO-u, ali, sudeći prema reakcijama gledalaca, čini se da novo, i dugoočekivano, izdanje popularnog serijala nije ispunilo očekivanja.

Kultura

Izvor: B92

Četvrtak, 25.06.2015.

18:32

Default images
YouTube Printscreen

Iako su novi nastavci, još dok je serija bila u fazi snimanja, najavljivani kao "brutalniji" i "mračniji", a spominjane su i "kolosalne orgije", angažman porno glumaca i slično, čini se da, barem što se prve epizode tiče, druga sezona nije opravdala te spektakularne najave.

Odmah nakon prvog prikazivanja prve epizode nove sezone, čija je radnja smeštena u Kaliforniji, a u glavnim su ulogama Kolin Farel, Vins Von, Rejčel Mek Adams i Tejlor Kitš, Tviter je bio zatrpan komentarima u kojima se retko moglo naići na kompliment.

"Toliko zapleta da sam se u jednom trenutku pogubio. Nadam se da će stvari ići na bolje", napisao je jedan korisnik na Tviteru, a većina ostalih uglavnom se složila s ovim komentarom. .

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

91 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

22 h

Društvo

Roditelji, hitan apel

Tokom noći više maloletnih osoba zbrinuto je zbog teške alkoholisanosti, saopštila je beogradska služba Hitne pomoći.

10:58

21.4.2024.

1 d

Podeli: