Šta se desilo u poslednjoj epizodi "Igre prestola"?

Reditelj “Igre prestola” Dejvid Nater rešio je da okonča sve spekulacije na internetu kada je reč o poslednjoj epizodi pete sezone. PAŽNJA: Ostatak teksta sadrži spojlere!

Kultura

Izvor: Independent

Nedelja, 21.06.2015.

16:34

Default images
Beta / AP Photo/HBO, Helen Sloan

Užasna smrt Džona Snoua šokirala je ljubitelje serije, zbog čega su mnogi korisnici interneta posumnjali da će se voljeni lik ipak vratiti u nastavku.

Lik kog u seriji igra 28-godišnji Kit Harington biva izboden noževima i to od strane svoje “braće”, pripadnika “Noćne straže”, ali raniji dolazak Melisandre na Zid, mnoge je ubedio da će Snou ipak uz njenu pomoć “oživeti” u šestoj sezoni.

Međutim, nedavni komentari reditelja Dejvida Natera ne ostavljaju nam mnogo mesta za nadu.

U intervjuu za magazin Variety, Nater je jasno rekao: “Mogu da kažem da je Džon Snou definitivno mrtav. Kit Harington je divan lik i rečeno mu je da napusti ekipu. Bilo je to vrlo emotivno. Ali, mislim da je važno da se događaji brzo dešavaju, tako da nešto ne očekujete. Nisam želeo da odugovlačim. Želeo sam da vas iznenadim. Želeo sam da se pobrinem za Džona Snoua i on je sada mrtav”.

Svima onima koji i dalje tvrde da knjiga ostavlja mnogo mesta sumnji takvim izjavama, Nater je poručio: “Nisam pročitao knjige. Kao reditelju, scenario mi je Biblija. Ne mogu da razmišljam o tome šta je u knjigama, ili nije”.

I sam Harington je po svemu sudeći potvrdio da je njegova uloga u “Igri prestola” završena.

“Rečeno mi je da sam mrtav. Ja sam mrtav. Ne dolazim u sledećoj sezoni. To je sve što vam mogu reći”, rekao je on za Entertainment Weekly.

Ako je tako, počivaj u miru Džone Snežni!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

151 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: