Filmske greške koje možda niste ni primetili (VIDEO)

U Holivudu je snimljeno na hiljade minuta, kadrova i scena, pa nije ni čudno da se dogodi i koja greška u finalnoj verziji filma. Ovo su samo neke od njih.

Kultura

Izvor: B92

Subota, 06.06.2015.

20:16

Default images
"Troja"

Iako reditelji na stotinu puta proveravaju materijale, nekada im se desi da im i promakne koja sitnica u finalnoj verziji.

Jedne od najsmešnijih grešaka svakako su one snimljene u “Piratima sa Kariba” gde gusarskog kapetana Džeka Speroua glumi slavni Džoni Dep. Tako se u finalnoj verziji filma sasvim slučajno našao i član tima koji tamo nije trebao biti...
"Pirati sa Kariba"
... ili kao kad se avion pojavio u kadru Breda Pita u filma “Troja”.
"Gospodar prstenova"
Čak se i serijalu “Gospodar prstenova” omakla koja greška. Jeste li primetili sat na Galdanfovom ručnom zglobu?
"Transformers"
Pogledajte malo bolje i “Transformerse” jer se u odrazu kamiona jasno može videti kamera koja je snimala celu akciju.
"Sumrak saga"
Ništa bolje nije prošao ni prvi film “Sumrak sage” kada se u odrazu stakla videla cela antena glumačke ekipe koja je snimala scenu Bele i Edvarda. Što vam je još promaklo? Pogledajte u videu ispod.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

63 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: