Edi Redmejn u novom filmu serijala o Hariju Poteru

Britanski glumac i oskarovac Edi Redmejn potvrdio je svoje učešće u novom filmu poteklom iz serijala o čarobnjaku Hariju Poteru.

Kultura

Izvor: B92

Utorak, 02.06.2015.

17:53

Default images
Foto: Beta/AP

U filmu pod naslovom "Fantastične zveri i gde ih naći", mladi glumac, koji je početkom ove godine osvojio Oskara ulogom Stivena Hokinga u biografskoj drami "Teorija svega", glumiće glavnog junaka Njuta Skamandera.

"To je jedan od najtalentovanijih glumaca svoje generacije", ističu u studiju Vorner bros, dodajući da će Redmejnova gluma bez sumnje biti "izuzetna".

Roulingova je sama napisala scenario za film "Fantastične zveri" koji prati pustolovine magizoologa Njuta Skamandera nekoliko decenija pre početka priče o Hariju Poteru.

Kao i "Hari Poter" i "Fantastične zveri" će imati više nastavaka. Zasad se zna da će biti snimljeno ukupno tri filma na osnovu romana izdatog 2001. (u Srbiji ga je objavila "Čarobna knjiga"), od kojih se prvi može očekivati u bioskopima krajem 2016. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: