U planu novi nastavak hit filma “Begunac”

Studio Vorner Bros najavio je da će snimiti novi nastavak hit filma "Begunac", ali se još uvek ne zna da li će se Harison Ford ponovo naći u ulozi doktora Ričarda Kimbla.

Kultura

Izvor: Tanjug

Sreda, 13.05.2015.

19:00

Default images

Triler "Begunac", koji je prvobitno bio TV serija koja se na američkoj televiziji prikazivala tokom 1960-ih godina, postigao je ogroman uspeh 1993, zaradivši na svetskim blagajnama 368 miliona dolara i obezbedivši Tomiju Li Džonsu Oskara za najboljeg sporednog glumca.

Radnja filma prati uglednog lekara dr Ričarda Kimbla, optuženog za zločin koji nije počinio, koji beži iz zatvora kako bi pronašao krivca i dokazao svoju nevinost.

Godine 1998. snimljen je prvi nastavak pod naslovom "Lovci na begunce" (US Marshals), u kom su glavne uloge tumačili Tomi Li Džons, Vesli Snajps i Robert Dauni džunior. Film nije ponovio uspeh "Begunca", zaradivši svega 102 miliona dolara i uglavnom loše kritike.

Prema pisanju sajta Deadline, scenario novog nastavka napisala je Kristina Hodson, autorka najavljenog trilera sa Naomi Vots "Shut In".

Ukoliko se Harison Ford vrati u film, biće to, nakon novih "Ratova zvezda" i petog nastavka "Indijane Džons", njegova treća reprizna uloga.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

15 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

23 h

Podeli: