"Paklene ulice 7" peti film sa najvećom zaradom

Sedmi nastavak franšize "Paklene ulice" (Fast and Furious) peti je film sa najvećom zaradom svih vremena, prenosi portal NME.

Kultura

Izvor: B92

Ponedeljak, 27.04.2015.

14:55

Default images
Foto: YouTube Screenshot

Najnoviji nastavak popularne franšize pojavio se u američkim bioskopima 3. aprila i za samo 17 dana prešao crtu od jedne milijarde dolara na svetskim bioskopima.

Film, u kojem se poslednji put pojavljuje pokojni Pol Voker, zaradio je više od 1,32 milijarde dolara širom sveta, prestigavši "Zaledjeno kraljevstvo" i "Ajron Men 3".

Više su zaradili samo "Avatar", "Titanik", "Osvetnici" i "Hari Poter i Relikvije smrti 2" čija je zarada od 1,34 milijarde dolara nešto što bi "Paklene ulice" mogle da nadmaše.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: