Revija savremenog srpskog filma u Puli

U Srpskom kulturnom centru u Puli u toku je revija savremenog srpskog filma, na kojoj se svakog utorka od 21. aprila do 26. maja prikazuje po jedan film, objavljeno je na sajtu Filmskog centra Srbije (FCS)

Kultura

Izvor: Tanjug

Nedelja, 26.04.2015.

17:49

Default images
Foto: YouTube Screenshot

Na programu je najnovija produkcija - "Jednaki", omnibus grupe reditelja i "Isceljenje" Ivana Jovića koji su premijere imali na ovogodišnjem Festu, zatim "Travelator" Dušana Milića, "Montevideo, vidimo se" Dragana Bjelogrlića, "Top je bio vreo" Slobodana Skerlića i "Branio sam Mladu Bosnu" u režiji Srđana Koljevića.

Veće srpske nacionalne manjine Istarske županije u saradnji sa koordinacijom Srba u Istri organizuje tradicionalnu manifestaciju festival srpske kulture, uključujući reviju savremenog srpskog filma, u saradnji sa FCS-om.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: