Poslušajte novi singl benda Faith No More (AUDIO)

Grupa Faith No More se u maju vraća prvim studijskim albumom posle 18 godina, a u subotu su objavili drugi singl sa njega.

Kultura

Izvor: B92

Ponedeljak, 02.03.2015.

12:26

Default images

Album “Sol Invictus” će se naći u prodavnicama 18. maja, a sedmoinčni singl “Superhero” će zvanično biti objavljen 17. marta. Već sada ga je moguće čuti na Jutjubu. Prvi singl “Motherfucker” grupa je objavila krajem prošle godine.

Basista benda Bili Guld kaže da je ova pesma nastala spontano i da je sve počelo od bubnja.

“Još u prvoj fazi pesme, ritam nas je podsećao na fiktivnu epizodu nekog stripa. Mi smo grupa koja vizuelizuje muziku i dok smo pravili ovu pesmu, imali smo u glavi strip-superheroja. Dakle, nismo hteli da napravimo pesmu o superheroju, već nas je muzika asocirala na njega. Tekst je došao tek kasnije.”

Grupa je još u novembru prošle godine najavila da sprema novu ploču, rekavši “da će to biti pravi, pravcati Faith No More album”.

foto: flickr.com/ansik

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: