Igra prestola: Čija će nas smrt iznenaditi?

Nova, peta sezona serije “Igra prestola” u aprilu stiže na male ekrane a pisac Džordž R.R. Martin otkriva da će nas šokirati stradanje jednog junaka koji u knjigama još uvek nije umro.

Kultura

Izvor: Izvor: B92, Huffington Post

Ponedeljak, 16.02.2015.

15:09

Default images

Martin, prema čijim se knjigama iz serija “Pesma leda i vatre” snima pomenuta serija, kazao je u subotu veče, na dodeli nagrada Američkoh udruženja scenarista, da peta sezona serije nosi brojna iznenađenja.

“Umreće neki od junaka koji nisu umrli u knjizi, pa će čak i fanovi knjige biti tužni”, kazao je Martin. “Svi moraju da budu na oprezu.”

On je tokom jednog od ranijih televizijskih gostovanja podsetio da su čak četiri lika ubijena u seriji, dok u su u knjizi i dalje živi.

Čija će nas smrt zateći, ljubitelji serije saznaće na proleće, dok će ljubitelji Martinovih knjiga morati još “malo” da se strpe jer je pisac najavio da novu knjigu sigurno neće objaviti tokom 2015. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

38 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: