I Džejms Bond žrtva hakera

Nova franšiza o Džejmsu Bondu "Spectre" je poslednja žrtva hakerskog napada na studio "Sony Pictures", prenosi Entertainment Weekly.

Kultura

Izvor: Tanjug

Subota, 13.12.2014.

19:30

Default images

Naime, procurio je scenario za taj film zajedno sa mejlovima u kojima se producenti žale na, izgleda, prilično razočaravajući kraj. Kopiju scenarija su dobili nadležni bloga "Gawker" koji su objavili šta se sve može očekivati u novom nastavku o Bondu.

Po njihovom pisanju, producenti su se složili da je film generalno dobar, ali samo dok u njega ne uđe Hajnrih Stokman opisan kao "nedovoljno ubedljiv zlikovac".

Mejlovi uključuju prepisku između predstavnika MGM-a Džonatana Glikmana, Columbia Pictures-a Hane Mingele i Elizabet Kantilon iz Sonija. Njihove elektronske poruke otkrivaju nekoliko pritužbi, uključujući nedostatak preokreta u scenariju, kao i nedostatka odlučnosti koju imaju prethodni filmovi o čuvenom agentu 007.

U ranijim imejlovima Glikman je napisao da je budžet za film oko 300 miliona dolara što ga čini najskupljim Bondom u istoriji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: