Lukas spremio "Čudnu magiju"

Iz kuhinje Lucasfilma stiže novi projekat, pomalo neuobičajen za kompaniju i nevezan za "Ratove zvezda". Džordž Lukas će ovoga puta potpisati animirani film pun muzičkih numera pod nazivom "Strange Magic" (Čudna magija), inspirisan Šekspirovim "Snom letnje noći".

Kultura

Izvor: B92, Nerdist

Petak, 14.11.2014.

11:04

Default images

Šekspirovo remek-delo je inspirisalo umetnike brojnih generacija, a Lukas je očigledno odlučio da se prepusti maštarijama, pa je napisao priču o magiji, vilenjacima, đavolcima i goblinima koji se bore oko moćnog napitka.

Kako navodi "Nerdist", muzičku podlogu bi trebalo da čine "popularne pseme iz proteklih šest decenija".

O Lukasovoj animiranoj bajci se priča već četiri godine, a čini se da su se sve kockice poklopile kada je Dizni preuzeo Lukasovu imperiju.

Otac "Ratova zvezda" je napisao priču, koju su adaptirali Dejvid Berenbaum, Ajrin Meki i Geri Ridstrom, koji je i režirao film.

"Čudna magija" stiže u bioskope već 23. januara 2015 godine, a čućemo glasove Alana Kaminga, Evan Rejčel Vud i drugih...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: