Treći film serijala "Igre gladi" u bioskopima

Film "Igre gladi: Sjaj slobode - 1. deo", ukupno treći deo jedne od najpoznatijih filmskih franšiza, sa Dženifer Lorens u glavnoj ulozi, biće premijerno prikazan večeras i to u bioskopima "Sinepleks" u Ušću i u Delta sitiju u Beogradu, kao i u Kragujevcu, u okviru "Teens night" događaja.

Kultura

Izvor: B92

Četvrtak, 20.11.2014.

08:28

Default images

Uz kupljenu kartu, svaki tinejdžer dobija primerak "Hej!" magazina, a najsrećniji imaju priliku da osvoje knjigu "Igre gladi" Suzan Kolins u izdanju "Vulkana". Svi posetioci će moći da se oprobaju u streličarstvu i na trenutak se osete kao glavna junakinja ove futurističke hronike.

Novi film u režiji Fransisa Lorensa obradjuje dešavanja u završnom romanu trilogije "Igre gladi", čija je ekranizacija podeljena u dva dela.

Prema sinopsisu, glavna junakinja Ketnis postaje simbol otpora autoritarnom Kapitolu. Revolucija je u toku. Pod vodjstvom predsednice Koin i saveta njenih vernih prijatelja, ona kreće u borbu da oslobodi Pitu iz ruke okrutnog vladara.

Oskarovka Lorens ponovo igra ulogu koja ju je proslavila, a tu je i glumačka ekipa iz prethodna dva filma - Džoš Hačerson, Lijam Hemsvort, Džulijen Mur, Vudi Harelson, Elizabet Benks, Stenli Tuči, kao i nedavno preminuli Filip Simor Hofman.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

17 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: