“Mali Budo” premijerno prikazan u Zvečanu

Film “Mali Budo” premijerno je prikazan u Zvečanu na severu Kosova i Metohije.

Kultura

Izvor: Tanjug

Subota, 25.10.2014.

22:41

Default images

Pre početka, publici su se predstavili reditelj i koscenarista filma Danilo Bećković, producent Marko Paljić i glumci Petar Strugar i Slaviša Čurović.

Reditelj Danilo Bećković rekao je da je ovo za njih jedna od najbitnijih projekcija istakavši da ih raduje činjenica da su sale bile pune kao i u Zvečanu svuda gde se na KiM do sada film prikazivao.

“Svuda su bile ovako pune sale, svuda je bilo mnogo divnih, mladih, lepih ljudi i čini mi se da ima mnogo osmeha na ulicama, mnogo vedrine, i mnogo hrabrosti među vama i to nas raduje jer iz Beograda sve što se dešava na Kosovu I Metohiji deluje strašno a čini mi se da kod vas ima mnogo hrabrosti i mnogo samopouzdanja. Mi smo došli sa našim filmom da vas pozdravimo, da vas nasmejemo i da vam pružimo podršku, da znate da smo uvek sa vama”, kazao je Bećković.

Glumac Slaviša Čurović naglasio je da je želja cele ekipe bila da Kosovo i Metohija bude uključeno u program premijera filma.

“Nama je srce puno na Kosovu i Metohiji, u ovom delu Srbije, zbog toga što smo bili u četiri divna mesta gde se čuje srpski glas, gde rastu naša deca koja imaju jednaka prava kao i ona u Beogradu i zato je naša ideja i bila da nikako ne isključimo Kosovo i Metohiju iz programa naših premijera. Ako vam kažem da smo bili u 25 gradova u regionu a od toga u 4 na Kosovu i Metohiji, onda vam je jasno kolika je bila naša želja od prvog dana i to svih članova ekipe”, rekao je Čurović.

Projekcija filma “Mali Budo” u Zvečanu je humanitarnog karaktera a sav prihod od prodatih ulaznica namenjen je narodnim kuhinjama na Kosovu i Metohiji.

Prethodno je film “Mali Budo” na Kosovu i Metohiji prikazan u Gračanici, Leposaviću i Zubinom Potoku.

Do sada je ovu komediju odgledalo preko 300.000 ljudi, a autori najavljuju i mogući nastavak.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: