Pogledajte prvi trejler za nove "Osvetnike"

Iako je Marvel planirao da premijera novog trejlera za nastavak blokbastera „Osvetnici“ iz 2012. godine bude tek naredne nedelje, desilo se neizbežno – on je na radost svih fanova procureo na internet.

Kultura

Izvor: Telegraph

Četvrtak, 23.10.2014.

14:54

Default images

Ovo je primoralo studio da i zvanično ranije objavi prvi trejler za ostvarenje „Avengers: Age of Ultron“.

Originalni film o osvetnicima ostvario je zaradu od preko 1.5 milijardi dolara, što ga stavlja na treće mesto liste ostvarenja sa najvećom zaradom svih vremena, a dobar deo originalne glumačke postave pojaviće se i u nastavku.

Režiser Džos Vedon tako će ponovo sarađivati sa Robertom Daunijem Džuniorom, Krisom Evansom, Krisom Hemsvortom, Markom Rufalom, Semjuelom El Džeksonom i Skarlet Johanson u novom filmu o superherojima.

U novom osvarenju, oni moraju da se udruže kako bi porazili Ultrona, robota sa veštačkom inteligencijom koji želi da uništi čovečanstvo, a koga tumači Džejms Spajder.

Premijera novog filma zakazana je za maj 2015. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: