Star Trek: "Kapetan Kirk" dobija novu ulogu?

Novi nastavak "Zvezdanih staza" mogao bi da privuče starog znanca - Vilijama Šatnera.

Kultura

Izvor: Tanjug

Sreda, 22.10.2014.

19:20

Default images

Kako prenosi AP, 83-godišnji glumac, koji je tumačio lik kapetana Enterprajza, Džejmsa T. Kirka u originalnom TV serijalu (1966-1969), najavio je da će se uskoro sresti sa Robertom Orsijem, rediteljem "Zvezdanih staza 3", da bi razgovarao o mogućoj ulozi u narednom filmu popularne naučnofantastične franšize.

Šatner je rekao da ga je Džej Džej Abrams, producent i reditelj "Zvezdanih staza" iz 2009. i prošlogodišnjeg nastavka "Kanov gnev", nedavno nazvao da mu kaže kako Orsi ima ulogu za njega u novom filmu u kom kapetana Kirka igra Kris Pajn.

Zvezda serije "Bostonski advokati" izjavio je da će prihvatiti poziv pod uslovom da ponuđena uloga bude smislena, "da ima veze sa zapletom filma".

Šatner, međutim, priznaje da nije siguran kako će ga "vaskrsnuti" u filmu 20 godina nakon što je njegov lik ubijen u seriji "Zvezdane staze: Nova generacija".

"To je bilo tako davno. Kako će me tek tako vratiti? Stvarno ne znam", naveo je on. Šatner je nedavno snimio seriju "The Shatner Poject", koja će od sutra početi da se prikazuje na američkoj televiziji.

Reč je o rijaliti šou od šest epizoda koji prati glumca i njegovu suprugu Elizabetu tokom radova renoviranja njihove kuće u Kaliforniji koju su kupili pre 50 godina.

Šatner se, takođe, bavi i dizajniranjem motora i odeće, pisanjem stripa, a uskoro će publika moći da ga vidi u tri nova filma. Na pitanje da li razmišlja o penziji glumac odgovara: "Penzionisati se znači da želite da se povučete sa onog što trenutno radite da biste radili nešto interesantnije".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: