Prvi pogled na petu sezonu "Igre prestola" (VIDEO)

Novi kadrovi sa snimanja pete sezone "Igre prestola" daju uvid u to ko su novi likovi u seriji, ali takođe prikazuju i Džejmija Lanistera, stoga ukoliko niste gledali poslednju sezonu, ili čitali knjigu, nemojte da nastavite sa čitanjem teksta!

Kultura

Izvor: Huffington Post

Utorak, 21.10.2014.

12:42

Default images

UPOZORENJE: Spojleri iz knjige i pete sezone "Igre prestola" Španske novine "El Correo De Andalucia" pokazale su Džejmija Lanistera u Dorni. Džejmi je obučen kao kao Dornjanin i u kući je pokojnog Princa Oberina okružen njegovom porodicom i prijateljima.

Snimak je prikazao neke nove likove - Dorana Martela (on je Oberinov stariji rat i glava kuće Martel) i igra ga Aleksandar Sidžid.

Tu je i Areo Hota (kapetan obezbeđenja Dorni) a ako pažljivo pogledate snimak, primetićete i Tristan Martel i princezu Marselu Barateon, koju igra Nel Tajger Fri.

Veniti Fer nagađa da je još jedna devojčica na snimku jedna od ćerki Oberina Martela - Nimeria Send koju igra Džesika Hen.
Španski Kanal + je objavio set fotografija sa snimanja zbog kojih se svi pitaju šta Džejmi radi u Dorni.

U knjizi nema dela u kome Džejmi posećuje kuću Martel, ali ima deo u kome on ide u zamak Harenhal a na putu sreće rođaka Lansela Lanistera.

Džejmi se, u knjizi, okreće protiv Serse i spaljuje njeno pismo u kome ga ona moli da se vrati.

Peta sezona očito ne ide u ovom pravcu pa je iznenađenje ali i isčekivanje novih epizoda "Igre prestola" još veće.
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: