Tvin Piks: Nove epizode stižu 2016.

Reditelj Dejvid Linč najavio je 6. oktobra da će režirati devet novih epizoda kultne serije Tvin Piks (Twin Peaks), koje će se na američkoj kablovskoj mreži Šoutajm (Showtime) emitovati 2016. godine.

Kultura

Izvor: Izvor: B92

Ponedeljak, 06.10.2014.

18:39

Default images

Dejvid Linč i Mark Frost zaintrigirali su prethodnih dana ljubitelje serija tvitovima sa citatom iz serije “Dear Twitter Friends: That gum you like is going to come back in style! #damngoodcoffee”.

A sada je i zvanično potvrđeno - jedna od, tvrde publika i kritika, najboljih serija svih vremena, vratiće se na male ekrane u devet epizoda, prenose svetski mediji.

“Misteriozan i veoma poseban svet Tvin Piksa vuče nas ponovo k sebi”, naveli su Linč i Frost, tvorci serije, u svom zajedničkom saopštenju.

“Veoma smo uzbuđeni! Neka šuma bude s vama”, našalili su se oni.

Linč planira da režira svih devet epizoda, a ko će igrati uloge još uvek nije poznatno. On je uz saopštenje dodao i video sa Lorom Palmer, u kojem se najavljuje da će radnja serije biti smeštena 25 godina posle događaja iz ranijih epizoda. Snimanje novih epizoda trebalo bi da počne tek sledeće godine.

“Šta još mogu da kažem - ‘Tvin piks’ Sa Dejvidom Linčom i Markom Frostom na ‘Showtimeu’ 2016. godine”, navodi u saopštenju Dejvid Nevins, predsednik “Showtime” mreže. “Da citiram agenta Kupera: ‘Nemam pojma gde će nas ovo odvesti, ali osećam da će to biti nešto divno i čudno.’”

Šoutajm je najavio i da će pre premijere novih epizoda reprizirati stare. Originalna serija imala je dve sezone i 30 epizoda koje su premijerno emitovane 1990. i 1991. godine, pre nego što je ABC otkazao dalje snimanje.

Zanimljivo je da je, ne tako davno, u avgustu ove godine, Linč govorio o mogućem nastavku serije. Prilikom objavljivanja specijalnog Blu-rej izdanja “Twin Peaks: The Entire Mystery”, Linč je na pitanje da li postoji šansa da vidimo šta se novo dešava u svetu Tvin Piksa, odgovorio: "U nekom drugom životu - da!”

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: