Premijera "Malog Buda" širom Beograda

Karte za svečanu premijeru filma “Mali Budo”, zakazanu za 24. septembar (20.30h) u Sava centru već su rasprodate, a Beograđani će ovu komediju iste večeri moći da pogledaju u još nekoliko dvorana i termina.

Kultura

Izvor: B92

Utorak, 23.09.2014.

19:20

Default images

Mali Budo (Petar Strugar)sin podgoričkog hirurga, koji nije baš na dobrom glasu, stiže u Beograd. Očeve prijateljsko-rođačke veze i vezice ubaciće ga u kovitlac crnohumornih dešavanja koje će nam na vrlo duhovit način dočarati prvi susret jednog mladića sa velikim gradom.

Zbog velikog interesovanja za ovom komedijom, u Sava Centru je dodat termin od 18h, a karte se mogu kupiti isključivo na blagajnama Sava Centra.

-- Pročitajte i “Mali Budo” konačno stiže u Beograd --

Osim toga, bioskop Cineplexx Ušće Shopping Center sutra ima zakazani premijerni termin od 21.30h, a ostalo je još malo karata i za ovu lokaciju.

Meštani Banovog Brda i okoline imaju čast da pogledaju film “Mali Budo” premijerno u bioskopu Roda Cineplex, takođe 24. septembra u terminu od 22h.

Film “Mali Budo” režirao je Danilo Bećković, koji scenario potpisuje zajedno sa Dimitrijem Vojnovim. Glavne uloge tumače: Petar Strugar, Sergej Trifunović, Hristina Popović, Andrija Milošević, Milorad Kapor, Stefan Bundalo, Tihomir Stanić…

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: