Prva potvrda za drugu sezonu "True Detective"

Kolin Farel je zvanično potvrdio da će biti deo ekipe koja će raditi na drugoj sezoni serije "True Detective". Farel je rekao da ni sam ne zna mnogo detalja, ali je istakao da je oduševljen što će raditi na projektu.

Kultura

Izvor: B92

Ponedeljak, 22.09.2014.

11:34

Default images

"Znam da će imati osam epizoda i da će snimanje trajati četiri ili pet meseci. Zaista znam malo o svemu, ali ćemo snimati u Los Anđelesu što je sjajno, jer to znači da ću ostati kod kuće i da ću viđati svoju decu", rekao je Farel za "Sunday World".

Irac je od samog početka povezivan sa ekipom zaduženom za drugu sezonu serije koja je brzo stekla kultni status, a sada je postao i prvi glumac koji je zvanično potvrdio svoje učešće.

Osim njega, sudeći po glasinama, veoma težak zadatak da se pokažu kao dostojni naslednici fantastičnog dvojca Mekonahi-Harelson imaće Tejlor Kič (verovatno kao Farelov partner), Vins Von (verovatno glavni negativac), kao i jedna dama (verovatno detektivka) - kandidatkinje su Elizabet Mos, Rejčel Mekadams, Džesika Bil, ali i Una Čaplin.

Otkriveni su i neki detalji o scenariju koji će ponovo potpisati autor Nik Picolato. Slučaj oko koga će se vrteti cela priča biće navodno ubistvo korumpiranog biznismena na kome će raditi tri detektiva iz tri različita grada.

Takođe, za razliku od prve sezone, koju je celu režirao Kari Fukanaga, novih osam epizoda će doneti i nova imena iza kamere.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: