Unuka Čarlija Čaplina nova zvezda "True Detective"?

Snimanje druge sezone serije "True Detective" bi trebalo da uskoro počne, a autor Nik Picolato i dalje traži glumce. Kako pišu holivudski mediji, glavna ženska uloga bi mogla da pripadne Uni Čaplin, unuci čuvenog Čarlija, široj javnosti poznatija po ulozi Talise u "Igri prestola" (takođe HBO).

Kultura

Izvor: B92

Sreda, 17.09.2014.

09:33

Default images

Prvu sezonu serije koja je ekspresno stekla kultni status izneli su fantastični Metju Mekonahi i Vudi Harelson, a ideja je da svaka sezona donosi novi zaplet, novi slučaj i nove detektive i verovatno novu lokaciju.

U lavini glasina su zasad najčvršće one prema kojima bi dva detektiva tumačili Kolin Farel i Tejlor Kič, negativac bi navodno bio Vins Von, a na slučaju bi radila i jedna detektivka.

Osim Une Čaplin, "The Wrap" navodi da su u igri odavno Elizabet Mos i Rejčel Mekadamas, a da su kandidati i Brit Marli, Keli Rajli, Džesika Bil, Džejmi Aleksander i Melin Akermen.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: