Dženifer Lorens u Tarantinovom vesternu?

Oskarovka Dženifer Lorens navodno pregovara sa Kventinom Tarantinom o ulozi u njegovom novom vesternu "The Hateful Eight".

Kultura

Izvor: B92

Petak, 22.08.2014.

14:58

Default images

Kako piše "Kolajder", zvezda "Igara gladi" nije samo ime na Tarantivnoj listi želja, već su u toku "aktivni razgovori" o filmu u kome Tarantino želi da ispravi greške koje je video u svom "Đangu".

Međutim, "Vrep" tvrdi da ti navodi nisu tačni i da su predstavnici za štampu Dženifer Lorens rekli da "uprkos glasinama, ona nije angažovana na tom projektu".

Inače, jedna od najpopularnijih i najtraženijih glumica današnjice ima krcat raspored i trenutno snima novi deo serijala "Igre gladi", a sprema se i za novu saradnju sa rediteljem Dejvidom O Raselom (Silver Linings Notebook, American Hustle) na projektu "Joy", pa je pitanje da li može da snima i Tarantinov vestern.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: