Otvoren "Summer Cinema Zone" u Trsteniku

Letnji bioskop na otvorenom Summer Cinema Zone 2014. otvoren je sinoć na Omladinskom trgu u Trsteniku. Pred preko 300 gledalaca prikazan je animirani film „Tvrd orah“.

Kultura

Izvor: B92

Utorak, 19.08.2014.

14:53

Default images

Organizatori su zadovoljni posećenošću od sinoć i ako je suditi po broju gledalaca prve večeri, bioskop će izazvati veliko interesovanje.

“Velika posećenost nas svakako obavezuje da naredne godine budemo još bolji u organizaciji i kvalitetniji u izboru filmova”, rekao je Nikola Ćurčić, predsednik Udruženja građana “Inicijativa mladih Trstenika” organizatora ovog besplatnog letnjeg bioskopa, a koji je finansirala Opština Trstenik.

“Želja nam je da u narednom periodu ovaj projekat dobije regionalni karakter i da jednog dana zaživi i takmičarski deo ovog festivala, gde bi mladi autori prikazivali svoja ostvarenja”, dodao je Ćurčić.
Večeras od 20 časova na programu je još jedan animirani film „Kumba“, a u sredu, četvrtak i petak prikazaće se filmovi za odrasle. Filmovi će biti prikazivani u dva termina od 20 i 22 časa.

Sreda (20.08.) je rezervisana za domaće filmove (20 časova “Falsifikator, 22 časa “S/Kidanje”)

U četvrtak (21.08.) prikazaće se dva trilera. Od 20 časova “Tri dana za ubistvo” a od 22 časa film “Džo”. Poslednje večeri biće prikazana dva oskarovca. Od 20 časova biće prikazan film “Filomena”, a od 22 časa festival će zatvoriti film “Zatvorenici”.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: