Betmen protiv Supermena: Ovo je kostim Čudesne žene

Tokom panela koji je kompanija Warner Bros. održala na ovogodišnjem Komik Konu u San Dijegu, studio je svima prisutnima dao uvid u kostim Čudesne žene koja će se pojaviti u predstojećem filmu o super herojima „Betmen protiv Supermena“.

Kultura

Izvor: Huffington Post

Nedelja, 27.07.2014.

18:47

Default images

Nakon prezentacije, režiser ovog ostvarenja je na svom Tviter nalogu objavio fotografiju Super Žene koju će u filmu tumačiti Gal Gadot.

Glavne uloge u filmu tumačiće i Ben Aflek kao Betmen i Henri Kavil kao Supermen.

Poslednji filmski Betmen bio je glumac Kristijan Bejl, koji je uz rediteljsku palicu Kristofera Nolana trilogiju o mračnom vitezu doveo do savršenstva, smatra filmska kritika. Zbog toga je izbor novog Betmena studiju “Warner Bros.” zadavao glavobolje duže vreme, jer je Bejl kategorički odbio da se pojavi još jednom u staroj ulozi.

Međutim, brojni mediji sa strepnjom su dočekali vest o angažovanju Afleka. Naime, ovo nije njegovo prvo iskustvo u filmovima o superherojima.

Pre deset godina Aflek je igrao Derdevila u istoimenom filmu koji je i od strane kritike i od strane publike dočekan na nož. Svakako je zanimljivo i to da je 2006. u filmu “Hollywoodland” igrao Džordža Rivsa, čuvenog televizijskog Supermena.

Mnogo više sreće Aflek je imao kao scenarista i reditelj. Za scenario filma “Dobri Vil Hanting” (1997), na kojem je radio sa svojim dugogodišnjim prijateljem Metom Dejmonom, osvojio je nagrade Zlatni globus i Oskar.

Njegov poslednji rediteljski poduhvat, politička drama “Argo” ove godine trijumfovala je na skoro svim važnijim dodelama nagrada. “Argo” je dobio i tri Oskara, uključujući onaj za najbolji film, dok je Afleka u kategoriji reditelja nadmašio Ang Li sa “Pijevim životom”.

Premijera ovog ostvarenja zakazana je za 6. maj 2016. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: