Stigao prvi trejler za „50 nijansi – Siva“

Do premijere je ostalo nešto više od osam meseci, ali dok čekamo ceo film, evo prilike i da zavirimo u kadrove dugo očekivanog filma „50 nijansi – Siva“.

Kultura

Izvor: B92

Četvrtak, 24.07.2014.

16:07

Default images

„Pedeset nijansi - Siva“ je željno iščekivana filmska adaptacija bestselera koji je postao svetski fenomen.

Od izdavanja, trilogija „Pedeset nijansi“ prevedena je na 51 jezik i prodata je u više od 100 miliona primeraka, čime je postala serijal koji je najbrže prodat u najviše primeraka.
Foto: Printscreen Youtube
Glavne uloge Kristijana Greja i Anastazije Stil, koji su postali idoli milionima čitalaca, poverene su Džejmiju Dornanu i Dakoti Džonson.

Pored njih, tu su još i Luk Grajms kao Eliot, Kristijanov brat, Viktor Rasuk kao Hose, Anastazijin drug, Eloiz Mamford kao Kejt, Anastazijina najbolja drugarica i cimerka, Maša Gej Harden kao Kristijanova majka, Rita Ora kao Mia, Kristijanova sestra, Maks Martini kao Tejlor, Kristijanov telohranitelj, Kalum Kit Reni kao Rej, Anastazijin očuh, Dženifer Ele kao Karla, Anastazijina majka i Dilan Nil kao Bob, Karlin muž...
Foto: Printscreen Youtube
I dok će svet premijerno imati priliku da pogleda „50 nijansi – Siva“ za Dan zaljubljenih 2015. godine, domaća publika gledaće ovaj film dva dana pre svetske – 12. februara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: