Osuđena na 9 meseci i jednu komediju

Nova francuska komedija "Osuđena na 9 meseci", za koju režiju i scenario potpisuje popularni glumac Alber Dipontel, u domaćim bioskopima prikazuje se od 10. jula.

Kultura

Izvor: B92

Četvrtak, 10.07.2014.

14:24

Default images

Arijana Felder je trudna, a s obzirom na to da je ona mlada sudija sa strogim moralnim načelima i okorela slobodna žena, ovo je više od iznenađenja.

A ono što je još šokantnije je činjenica da je posle testa očinstva otkriveno da je otac nerođenog deteta Bob Nolan, kriminalac osumnjičen za monstruozni zločin. Arijana, koja se ničeg ne seća, pokušava da shvati šta je moglo da se desi i šta je tek čeka.

To je ukratko radnja nove urnebesne komedija sa francuskim šmekom koja 10. jula stiže u domaće bioskope. Film “Osuđena na 9 meseci” režirao je Alber Dipontel, koji uz Sandrin Kiberlen u filmu igra glavnu ulogu.
Ukoliko i vi želite da proverite kako će se Arijana izboriti sa svim životnim iskušenjima, B92 i Taramount film imaju 3x2 poklon karte za vas!

Projekcija filma “Osuđena na 9 meseci” je 11. jula u bioskopu Takvud, od 22:40h. Ako želite da osvojite karte, prijavite se na karte@b92.net, ostavite ime i prezime i broj kontakt telefona, a u subjektu poruke obavezno napišite OSUĐENA NA 9 MESECI.

Dobitnici će biti obavešteni putem mejla, a karte se preuzimaju na blagajni bioskopa Takvud 15 minuta pre početka projekcije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: