Urnebesne „Veštičarke i bičarke” stigle u bioskope

Nova komedija „Veštičarke i bičarke” (Las brujas de Zugarramurdi) čuvenog reditelja Aleksa de la Iglesije sa primesama horor filma, stiže u domaće bioskope 3. jula.

Kultura

Izvor: Izvor: MCF MegaComFilm

Četvrtak, 03.07.2014.

11:15

Default images

Na ovogodišnjoj dodeli španskih nacionalnih filmskih nagrada Goja, „Veštičarke i bičarke” osvojile su osam priznanja, mahom u tehničkim kategorijama. Film je okupio najpopularnije španske glumce kao što su Hugo Silva, Mario Kasas, Pepon Nieto i Karolina Bang.

Hoze (Hugo Silva) i Antonio (Mario Kasas) su žrtve velike ekonomske krize. Obojica su ostali bez posla. Jedan je razveden i plaća alimentaciju, drugi je indisponiran jer mu je devojka uspešna advokatica koja svakog dana očekuje da je po povrtaku kući sačeka ručak na stolu.

Posle komične pljačke, u kojoj su učestvovala još dva patuljka i Hozeovo maloletno dete, kreće jurnjava bez prestanka. Bežeći od policije, zajedno sa kidnapovanim taksistom i njegovim klijentom, dospevaju u grad Zuguramurdi koga okružuju mračne šume Navare, a u njemu živi pleme žena – veštica (Karmen Maura, Karolina Beng, Santjago Segura) koje se hrani muškim mesom.
„Veštičarke i bičarke” je crna horor-komedija, koja preispituje "muško-ženske odnose i radikalni feminizam".

Distributer MCF MegaComFilm i B92 poklanjanju vam 3x2 karte za film "Veštičarke i bičarke", kao i 3 termosa za kafu na kojima je logo filma.

Projekcija filma je u petak 4. jula u bioskopu Cineplexx Delta u 21h. Srećni dobitnici su obavešteni mejlom - moraju da dođu 45 minuta ranije na blagajnu bioskopa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: