X-men i bioskopi za pomoć ugroženima

Sav prihod od prodaje ulaznica za domaću premijeru filma "X-men: Dani buduće prošlosti" 21. maja biće namenjen za pomoć ugroženom stanovništvu, kao i deo zarade od bioskopskih ulaznica prodatih tokom trodnevne žalosti.

Kultura

Izvor: B92

Utorak, 20.05.2014.

19:35

Default images

Distributerska kuća MCF MegaCom Film u saradnji sa bioskopom Cineplexx Ušće Shopping Centrom organizuje akciju prikupljanja novčane pomoći za stanovništvo ugroženo od poplava.

Celokupan prihod koji bude ostvaren na premijeri filma “X-men: Dani buduće prošlosti” u sredu, 21. maja u 20h, biće uplaćen na žiro račun Vlade Republike Srbije za pomoć ugroženima (Dinarski račun: 840-3546721-89. Svrha uplate: Otklanjanje posledica vanrednih okolnosti - poplave).

“Ovim putem želimo da pozovemo sve naše posetioce da se odazovu akciji u što većem broju, kako bismo obezbedili što više novčanih sredstava za one kojima je pomoć neophodna”, navodi se u saopštenju MCF-a.

Osim toga, tokom trodnevne nacionalne žalosti, u bioskopima Cineplexx Delta City, Kragujevac Plaza i Ušće Shopping Center, od svake prodate ulaznice biće odvojeno po 100 dinara koji će biti uplaćeni na račun Republike Srbije, namenjen za pomoć nastradalima u poplavljenim područjima.

U istom periodu, repertoar bioskopa Cineplexx će biti izmenjen i prilagođen danima žalosti.

Ovim putem, bioskopi lanca kompanija Cineplexx i Art Vista, kao i distributeri filmova čiji su filmovi na programu tokom dana žalosti, žele da pruže svoj doprinos u prikupljanju neophodnih novčanih sredstava za žrtve poplava u našoj zemlji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: