Nadali ste se novim "Prijateljima"? Ništa od toga

Ako ste veliki ljubitelj serije "Prijatelji", verovatno će vas razočarati činjenica da od novih epizoda nema ništa.

Kultura

Izvor: Metro.co.uk

Petak, 18.04.2014.

14:42

Default images

Marta Kaufman i Dejvid Krejn, tvorci ove serije, izjavili su da nemaju nameru da sitkomu iz devedesetih daju još jednu šansu.

"Serija je završena. Ono što je bilo u srcu te serije je gotovo", kaže Kaufman na pitanje o tome da li je moguće novo okupljanje za 20. godišnjicu "Prijatelja".

"Da budemo iskreni, prošlo je 20 godina. Više niko ne izgleda kao pre. Svi bi proveli vreme govoreći: 'Jao, što je ostario'".

On je takođe dodao: "Svi traže nove epizode, a kada bismo ih snimili, sigurno bi bile žestoko kritikovane".

Kaufman otkriva i da "nikad, za nikad nije želeo da radi spin-off".

Glasine o novom okupljanju prijatelja kruže odavno, ali su se rasplamsale u decembru, kada je objavljena vest da Dženifer Eniston "popušta" i da će se okupiti sa pet kolega – Kortni Koks, Metom Leblankom, Metjuom Perijem, Dejvidom Švimerom i Lisom Kudrou.

U međuvremenu je objavljen čak i lažni poster za navodno novu epizodu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: