"Igra prestola" dobila 5. i 6. sezonu

Izuzetno popularna HBO serija "Igra prestola" nastala po romanima Džordža R. R. Martina snimaće se još najmanje dve sezone, četvrta je premijerno počela da se prikazuje ove nedelje, a ovaj dogovor je najavio petu i šestu sezonu, saopštio je producent.

Kultura

Izvor: B92

Sreda, 09.04.2014.

11:43

Default images

Direktor HBO programa Majkl Lombardo izjavio je da se fenomen te serije ne može uporediti sa bilo kojom drugom serijom iz prošlosti.

Scenario se temelji na književnom serijalu pisca fantastike Džordža R.R. Martina. To je epska priča o izdaji i plemenitosti smeštena na kontinent Vesteros, "gde leta i zime mogu da traju godinama", a samo je volja za moć večna.

Prošle nedelje počelo je prikazivanje četvrte sezone popularnog serijala nagrađivanog Emijima i Zlatnim globusima, a biće prikazano ukupno 10 epizoda.

Glavne uloge u seriji tumače Piter Dinklidž, Nikolaj Koster-Valdau, Lena Hedi, Emilija Klark, Dajana Rig, Kit Harington, Sofi Tarner, Mejzi Vilijams i mnogi drugi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: