Novost na Festu - mobilna aplikacija

Direkcija Festa uvela je ove godine novinu - mobilnu aplikaciju koja će olakšati gledaocima snalaženje u brojnim programima i vestima koje prate festival.

Kultura

Izvor: Tanjug

Ponedeljak, 27.01.2014.

21:44

Default images

Popularni filmski festival počinje 42. put 28. februara u Sava centru a do 9. marta u toj i nekoliko drugih dvorana u Beogradu premijerno će prikazati 75 ostvarenja iz celog sveta.

Pomoću aplikacije može se pristupiti kompletnom programu, pogledati sinopsis i trejler, kao i termini projekcija. Postoji opcija da se film doda na svoju listu i tako napravi sopstveni program sa svim filmovima koje neko želi da vidi, a mogu se i pročitati najnovije vesti koje se tiču festivala i pronaći sav drugi potreban materijal.

Aplikacija je besplatna i može se preuzeti skeniranjem koda na promo materijalima ili se može naći pod imenom FEST 2014 na Play store-u za Android (već dostupna) i App store-u za iOS uređaje (uskoro), saopštila je Direkcija Festa.

Ulaznice će biti u prodaji od 1. februara na biletarnicama dvorana Sava centra, Doma omladine, Dvorane kulturnog centra, bioskopa Fontana i Doma sindikata.

Od 1. do 7. februara važi popust od deset posto na komplete po terminskim linijama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: