"Mućke" se vraćaju na male ekrane

Nova epizida izuzetno popularne engleske serije "Mućke" mogla bi da bude prikazana na proleće sledeće godine, nakon što su sinovi pokojnog originalnog scenariste Džona Salivana završili scenario zasnovan na jednoj njegovoj staroj ideji.

Kultura

Izvor: Izvor: www.telegraph.co.uk

Subota, 21.12.2013.

14:38

Default images

Glumac Dejvid Džejson, koji je u ovoj humorističkoj seriji glumio Del Boja potrvrdio je da je dobio kopiju scenarija, ali da je još uvek "vrlo nervozan" zbog toga i da ga nije pročitao.

"Bacio sam samo pogled na scenario i rekao bih da je vrlo dobar, ali svoju definitivnu ocenu ću dati nakon što pažljivo budem pročitao ceo rukopis bez ometanja. Ovo nije stvar koju možete uraditi površno" rekao je glumac za "Tajms".

To bi trebalo da bude prva emitovana epizoda od smrti pisca Džona Salivana, koji je umro 2011. godine od virusne upale pluća, a njegovi sinovi Džim i Den su osmislili scenario na osnovu jedne očeve ideje koju je imao na umu, ali ona nije nikada završila na televiziji.

Serija "Mućke" je jedna od omiljenih engleskih humorističkih serija svih vremena, ali je Dejvid Džejson prilikom promovisanja u "sera" rekao da Kraljica nije imala pojma ko je on.

"Prisonila je mač na moje rame i pitala me je šta radim, a ja sam joj odgovorio da završavam božićni specijal "Mućki. To kod nje nije izazvalo nikakvu reakciju, dobio sam prazan pogled", rekao je glumac.

Srećom, televizija je od njega, kao i od ostalih glumaca u seriji u javnosti načinila mnogo poznatije ličnosti, pa kada ga ljudi primete na ulici neretko ga pozdravljaju čuvenim replikama iz serije "lovely jubbly" ili "you plonker".

Još uvek se ne zna da li će se pored Dejvida Džejsona u ovoj epizodi pojaviti i ostala originalna ekipa iz serije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

121 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: