"Nakon zemlje" najgori film godine

Pri kraju godine uobičajeno je pravljenje godišnjih lista, pa je tako u izboru čitalaca sajta Rifftrax.com film "Posle zemlje", u kome glavne uloge igraju Vil i Džejden Smit, izglasan za najgore ostvarenje u 2103. godini.

Kultura

Izvor: Izvor: today.com

Petak, 20.12.2013.

18:26

Default images

Kada je 2000.godine Džon Travolta izjavio da je nemoguće napraviti gori velikobudžetni naučnofantastični film čiji se naslov sastoji od 2 reči od koje je je druga "Zemlja" i u kom je glumio, misleći na film "Batleffield Earth", nije ni sanjao da će Vil Smit uspeti da ga nadmaši, sajt Rifftrax.com.

Više od 40.000 posetilaca sajta je u anketi glasalo da je "After earth" najgori film od mnogih u 2013. godini koji su se bavili postapokaliptičnom Zemljom, a u kojem Vil i Džejden Smit igraju oca i sina Sajfera i Rejdža.

Na drugom mestu u izboru najgorih našao se televizijski film "Sharknadoo", koji je osvojio skoro duplo manje glasova od filma "Nakon zemlje".

"Priznajte da kada ste videli naslov pomislili ste da je to nežna priča iz 1943. godine koja se dešava u Belgiji, o protestantskom dečaku koji se zaljubljuje u jevrejsku devojku. Ali ne, radi se o tornadu, apokalipsi sa mnogo životinja", piše Rifftrax.com.

"Grown Ups 2," "Movie 43," "Iron Man 3," "Mrak film 5," "Dobar dan da se umre muški," "R.I.P.D.," "Čovek od čelika" i "Usamljeni rendžer" našli su se među prvih 10.

Rifftrax je takođe napravio anketu o 20 najgorih filmova svih vremena, a pobednik je isti kao i prošle godine, pošto je filmski serijal "Sumrak saga" opet na vrhu.

"Nemoguće je da izaberete jedan od flmova iz serijala 'Sumrak', jer ih je i nemoguće gledati odvojeno, a kada odlučite da dosadu razvučete na pet delova onda je takav rezultat neminovan, ali se ipak završava jednom klimaksnom akcionom sekvencom, što je, mora se priznati, ipak neki napredak", našalio se Rifftrax, što je sasvim u skladu sa duhovitim komentarima koji se pojavljuju u skoro svakoj njegovoj oceni filmova.

Ono što, kako su saopštili na sajtu, izgleda mnogo više zabrinjavajuće, jesu najave da je "Nakon zemlje" izgleda tek prvi deo filmske trilogije koja je u pripremi.

Što znači da će Rifftrax.com svakako imati čime da se bavi i u sledećim godinama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: