"Od sumraka do svitanja" postaje tv serija

Kultni filmski hit reditelja Roberta Rodrigeza iz 1996. godine "Od sumraka do svitanja" biće pretočen u televizijsku seriju, a glumačku ekipu predvodiće glumac Don Džonson.

Kultura

Izvor: Izvor: BBC

Četvrtak, 07.11.2013.

21:00

Default images

Don Džonson je najpoznatij po svojoj ulozi Sonija Kroketa iz hit serije iz osamdesetih godina prošlog veka "Poroci Majamija", a izvršni producent serije je Robert Rodrigez, koji će režirati i dve od ukupno 10 epizoda "Od sumraka do svitanja".

Ukoliko sve bude išlo po planu premijera prve epizode bi trebalo da bude na proleće sledeće godine, a Rodrigez je tim povodom rekao "da ukoliko je film 'Od sumraka do svitanja' bio kratka priča, onda će televizijska serija biti roman".

"Okupli smo fantastičnu ekipu, kako tehničara tako i glumaca i gledaoci mogu da očekuju 'ludu vožnju' kada krene emitovanje" dodao je Rodrigez.

Serija će biti emitovana na mreži El Rey Network, koju je osnovao Rodrigez i koja će na engleskom jeziku emitovati program 24 časa. Na mreži će biti emitovane originalne drame, igrani horor i naučnofantastični filmovi i sport, a početak rada je predviđen za decembar ove godine.

Didžej Kotrona i Zejn Holc će u seriji glumiti kriminalce Seta i Rikija Geka, koje su u filmu igrali Džordž Kluni i Kventin Tarantino, koji je bio i koscenarista filma, a serija će biti zasnovana na avanturama nakon bega braće Geko u Meksiko posle haotične pljačke banke u kojoj nekoliko ljudi biva ubijeno.

Par u begu sa sobom kao taoce uzima bivšeg sveštenika i njegovu porodicu (Harvi Kajtel), koristeći njihovu mobilnu kuću kako bi prešli meksičku granicu.

Međutim, njihovo zaustavljanje u noćnom klubu koji nastanjuju vampiri dovodi do komplikacija, a uloga striptizete u klubu, koju je u filmu tumačila Salma Hajek skrenula je na nju globalnu pažnju publike i filmske industrije.

Već je dogovoreno da će seriju van Amerike distribuirati Miramax, ali ne i u Engleskoj, s obzirom da do sada nijedan engleski televizijski kanal nije iskazao interesovanje za njeno prikazivanje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: