Umrla Marša Volas, jedna od "Simpsonovih"

Glumica Marša Volas, koja je pozajmljivala glas Edni Krabapl, Bartovoj učiteljici u seriji "Simpsonovi", preminula je 26. oktobra u Los Anđelesu, u 71. godini.

Kultura

Izvor: B92

Nedelja, 27.10.2013.

09:07

Default images

Izvršni producent "Simpsonovih" Al Džin saopštio je da je smrt Marše Volas veliki gubitak. On je naveo da je Volas imala "nezamenjiv karakter" i da će lik učiteljice Edne biti ukinut.

"Ranije smo najavili da postoji mogućnost da jedan od junaka iz serije 'Simpsonovi' premine. To nikako nije bila Maršina Edna Krabapl. Njena smrt s tim nema veze, i još jednom, to je veliki gubitak za sve nas koji smo imali sreću da je poznajemo", izjavio je Al Džin.

Volas je bila poznata po ulogama u televizijskim serijama, kao što je "The Bob Newhart Show", podsetila je agencija AP.

Kako je objavio "Dejli mejl", Volas se borila sa rakom dojke skoro tri decenije, koji joj je otkriven 1985. godine. Od tada je bila aktivista u borbi protiv raka dojke koja je isticala značaj prevencije, a napisla je i knjigu o iskustvima sopstvene borbe s tom bolešću.

Iako su neki objavili da je Volas preminula usled kompilakcija zbog raka dojke, njen sin Majkl Holi je izjavio za "TMZ" da je ona umrla u Los Anđelesu zbog komplikacija upale pluća.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: