Nagrada za film sa “Slobodne zone”

Film "Kak'' je doma?" mlade autorke Kaje Šišmanović osvojio je Specijalno priznanje na upravo završenom Liburnia film festivalu u Hrvatskoj, saopštio je koproducent tog dokumentarca - "Slobodna zona" iz Beograda.

Kultura

Izvor: Tanjug

Nedelja, 01.09.2013.

15:31

Default images

Uzbudljiva i na momente duhovita priča o burnom razvodu dvoje ljudi ispričana je iz perspektive njihove osamnaestogodišnje ćerke.

"Kak'' je doma?" je sa velikim uspehom već prikazivan na nekoliko festivala kao što su Zagreb Doks i Supetar u Hrvatskoj, Slobodna zona u Beogradu, a na Dokufestu u Prizrenu učestvovao je zajedno sa ostala tri filma snimljena u okviru projekta "Slobodna zona Junior".

Film je nastao kao finalni rezultat regionalnog Kampa angažovanog filma "Slobodna zona Junior" i u saradnji sa "Fade IN" produkcijom iz Zagreba, uz podršku Ambasade Francuske u Beogradu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

13 h

Podeli: