"Metallica Through The Never" - trejler

Sastav Metallica pustio je u javnost trejler za "Through The Never", 3D film u kome igra glumačka zvezda u usponu Dejn Dehan.

Kultura

Izvor: Izvor: NME

Četvrtak, 23.05.2013.

15:43

Default images

Film po imenu "Metallica Through The Never" je netipična filmska forma, jer se radi o kombinaciji koncertnog filma i izmišljene priče u kojoj igra glumac Dejn Dehan, koji za vreme koncerta kao član ekipe dobija hitan zadatak koji bi mogao da promeni tok nečijeg života.

Članovi benda Metaliica su otkrili da rade na 3D filmu u januaru 2012. godine, ali je od tada u javnost o tome stiglo vrlo malo informacija. Scenario i režiju potpisuje Nimrod Antal koji je radio na filmu "Predators" iz 2010. godine.

Predstavnici distributerske kuće "Picturehouse" saopštili su da su "Nimrod Antal i Metallica napravili film koji je uspeo da na platno prenese duh benda i njihovih vernih obožavalaca i da se radi o zabavnom igranom filmu koji u sebi sadrži koncert, u koji se odlično uklopio glumac Dejv Dehan.

Film "Metallica - Through The Never" u američke bioskope stiže 27. septembra, a u biskope u ostalom delu sveta 4. oktobra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: