Kira Najtli u filmu "50 nijansi-siva"?

Filmski režiser Džo Rajt glavni je favorit za reditelja filmske adaptacije erotskog romana E. L. Džejms "Pedeset nijansi - Siva", a budući da je Kira Najtli glumila u većini njegovih filmova, sve su šanse da bi ona mogla da odigra ulogu naivne studentkinje Anastazije Stil.

Kultura

Izvor: Tanjug

Ponedeljak, 13.05.2013.

14:43

Default images

List "Holivud riporter" prenosi, pozivajući se na neimenovane izvore, da je Rajt koji ima dugogodišnje veze sa studijima "Fokus" i "Juniverzal" koji su platili pet miliona dolara za prava na roman, glavni favorit za režiju filma prema scenariju Keli Marsel.

Rajt i Najtli (28) sarađivali su na tri filma "Gordost i predrasuda", "Pokajanje" i "Ana Karenjina" a glumica, kako podseća "Indipendent" ima iskustva kada je reč o sado-mazo odnosima jer je igrala histeričnu pacijentkinju koju je Majkl Fasbenderov Karl Jung tukao četkom za kosu u filmu "Opasan metod" Dejvida Kronenberga.

Kada je reč o ulozi problematičnog milijardera Kristijana Greja, najviše se pominju Rajan Gosling, Ijan Somerhalder i majkl Fasbender.

Najtli, koja se udala prošle nedelje, izjavila je u decembru da nije zainteresovana za ulogu ali sa ulaskom Rajta u celu priču, situacija će se možda promeniti.
Trilogija E. L. Džejms prodata je u milionskim tiražima širom sveta i već mesecima traju spekulacije o tome ko će snimiti filmsku adaptaciju romana koji je u Srbiji objavila "Laguna".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

18 h

Podeli: