"Vrisak" postaje TV serija?

Filmski hit serijal "Vrisak" mogao bi biti adaptiran u televizijsku seriju, nakon što je MTV otkupio prava za snimanje jedne pilot epizode od 60 minuta.

Kultura

Izvor: Izvor: BBC

Petak, 26.04.2013.

19:30

Default images

Ukoliko se svi planovi ostvare, serija "Vrisak" bi mogla bit prikazana sledećeg leta, a trenutno se pregovara sa Vesom Krejvenom, koga bi producenti najviše voleli da vide u ulozi reditelja, jer je potpisao ugovor za sva četiri dela filma.

Prvi deo filma o maskiranom serijskom ubici koji progoni svoje žrtve je snimljen 1996. godine, a nakon njega je snimljeno još tri nastavka 1997, 2000. i 2011. godine. U sva četiri filma igrali su Niv Kembel, Kortni Koks i Dejvid Arket.

Producenti televizijske serije nameravaju da povratkom na televiziju kod gledalaca ponovo izazovu interesovanje koje je pratilo filmski serijal, a za koji se smatra da je bio korak napred u tada posustalom horor žanru, čiji je tvorac i scenarsita bio Kevin Vilijamson.

Prema sajtu Boxofficemojo.com, četiri dela filma "Vrisak" su zaradila više od 600 miliona dolara u celom svetu.

Tako će se sada "Vrisak", po svemu sudeći, pridružiti seriji "Teen Wolf" koju MTV takođe namerava da prenese u televizijski format, a premijera se očekuje 2014. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: