Kreirajte poster za triler „Stoker“

Povodom novog filma „Stoker“ Čan-Vuk Parka, koji će se u bioskopima naći od 4. aprila, „MCF MegaCom Film“ poziva ljubitelje filma i dizajna da kreiraju svoj filmski poster za ovaj misteriozni triler.

Kultura

Izvor: B92

Četvrtak, 21.03.2013.

16:49

Default images

Nagrada za autora/autorku najboljeg postera, prema proceni žirija koji čini kreativni tim agencije „McCann Beograd“, je grafička tabla Wacom Bamboo Pen, CTL-470K-EN, a poklon je obezbedila kompanija „ComputerLand“.

Osim najboljeg rešenja, žiri iz agencije „McCann Beograd“ odabraće još devet postera, koji će, kao i pobednički poster, biti odštampani i izloženi na premijeri filma „Stoker“, 3. aprila u multipleksu „Kolosej“. Autori izloženih postera dobiće na poklon i po dve ulaznice za premijeru.

„Stoker“ je prvi holivudski film južnokorejskog reditelja Čan-Vuk Parka, najpoznatijeg po filmu „Oldboj“ i trilogiji „Osveta“, čiji je ovaj film deo. Talentovana mlada glumica Mia Vasikovska igra Indiju Stoker, tihu, povučenu tinejdžerku, čiji otac umire pod sumnjivim okolnostima. Na sahrani, ona upoznaje očevog brata Čarlija (Metju Gud), za koga nije znala ni da postoji. Stric Čarli odlučuje da se useli u kuću Stokerovih i živi sa Indijom i njenom nestabilnom majkom (Nikol Kidman). Indiju istovremeno privlači i plaši ovaj šarmantni, misteriozni čovek, a njihov odnos postaje sve komplikovaniji.

„Volim da pravim filmove u kojima ima puno akcije i panike“, kaže Čan-Vuk Park o svom radu, a kritičari kažu da u „Stokeru“ reditelj priređuje „momente jeze i straha, strašnije od svih koje ste iskusili u poslednje vreme” (The Hollywood Reporter) i „smešta publiku na ivicu stolice od samog početka... Film je jedna divlja vožnja, sa zaslepljujućim filmskim efektima, koja će vas ostaviti bez daha.“ (Huffington Post).

Konkurs za filmski plakat traje od 22. do 31. marta, a sve informacije, kao i inspiraciju, zainteresovani mogu pronaći OVDE.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: