Treći trejler za Zvezdane staze

Treći trejler za novi nastavak naučno-fantastičnog serijala "Zvezdane staze" objavljen je danas i pruža do sada najbogatiji i najduži uvid u ono šta nas očekuje u maju.

Kultura

Izvor: B92

Četvrtak, 21.03.2013.

15:32

Default images

Dok su prva dva trejlera trajali po 60 sekundi, novi trejler sa dva minuta i osamnaest sekundi je pravi udar na sva čula, pošto je prepun velikih eksplozija, borbe licem u lice i svemirskih bitaka, uz pregršt reminiscencija na mnoge situacije iz popularne kulture.

Središnja tema filma izgleda da je sigurnost (ili izostanak iste), pošto su akteri filma nemoćni da spreče uništenje svega do čega im je stalo... Čak je i legendarni "Enterprajz" oštećen i nestaje u vodi u jednom kadru.

Film "Star Trek: Into Darkness" premijeru će imati 16. maja, a reditelj je i ovoga puta Džej Džej Ejbrams, dok su scenario pisali Dejmon Lindelof, Aleks Kurcmen i Roberto Orsi. U filmu igraju Kris Pajn, Zakari Kvinto, Zoe Saldana, Karl Urbanm Sajmon Peg, Benedit Kamberbeč...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: