Keri Fišer ponovo kao princeza Leja

Keri Fišer, koja je tumačila lik princeze Leje u originalnoj trilogiji „Ratovi zvezda“, ponoviće ovu ulogu u predstojećem ostvarenju „Star Wars: Episode VII“.

Kultura

Izvor: Mashable

Sreda, 06.03.2013.

16:20

Default images

Glumica je ovu vest potvrdila za "Palm Beach Illustrated" kada je upitana o tome da li će se pojaviti u najnovijem filmu.

Fišerova je u intervju takođe otkrila kako svoj lik vidi danas: „Starija žena. Nalazi se u intergalaktičkom domu za stare. Mislim da će biti ista kao što je bila i ranije, samo sporija i manje željna velikih bitki“.

„Star Wars: Episode VII“ u bioskopima će se pojaviti 2015. godine, a režija je poverena Džej Džej Ejbramsu, koji je bio zadužen i za novi serijal filmova „Zvezdanih staza“.

Pojedine glasine takođe tvrde da bi u filmu mogao da se pojavi i Harison Ford reprizirajući svoju ulogu Hana Soloa. Glumica Keri Fišer ovih dana je bila u medijima zbog zdravstvenih problema.

Mark Hamil ponovo Luk Skajvoker?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: