Kevin Smit: Clerks 3, pa penzija

Američki reditelj Kevin Smit otkrio je da planira da snimi treći deo kultnih "Prodavaca" (Clerks), što će ujedno biti i njegov poslednji rediteljski posao.

Kultura

Izvor: B92

Ponedeljak, 31.12.2012.

18:55

Default images

Treći deo sage o zgubindanima koja je osvojila svet 1994. godine, a Smitu donela status zvezde nezavisne produkcije, trebalo bi da se u bioskopima pojavi 2014.

Reditelj filmova "Lud za Ejmi" i "Dogma" najavio je da je 2014. izabrana kako bi se obeležilo 20 godina od izlaska prvih "Prodavaca" u kojima i sam ima ulogu legendarnog Silent Boba.

"Treba nam samo pristanak Džefa Andersona" (koji je igrao jednu od glavnih uloga), rekao je Smit.

Smitove najave da se povlači iz režije usledile su posle vesti da će njegov film o hokeju "Hit Somebody" biti pretočen u mini seriju

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: