Sinemanija: 6 premijera za vikend

Na 20. filmskoj reviji Sinemanija, koja je u toku u Beogradu i Novom Sadu, za vikend 27. i 28. oktobra će biti prikazano šest premijernih ostvarenja, uz veći broj repriznih projekcija u bioskopima "Kolosej multipleks" u Beogradu "Areni sinepleks" u Novom Sadu.

Kultura

Izvor: Tanjug

Subota, 27.10.2012.

12:40

Default images

U subotu 27. oktobra uveče na programu je film "Nemoguće" (The Impossible), zasnovan na istinitoj priči o porodici koja je preživela cunami 2004. godine u kome uloge igraju Naomi Vots i Juan Mekgregor.

Prema sinopsisu, Marija, Henri i njihova tri sina otišli su na zimski odmor na Tajlandu, radujući se danima koje će provesti u tropskom raju. Ali 26. decembra ujutru, dok se porodica opuštala pored bazena nakon sinoćne božićne proslave, počela je katastrofa.

Sledi akcioni film "Hladna svetlost dana" (The Cold Light Of Day), o Amerikancu koji otkriva zaveru u pokušaju da spasi svoju porodicu, koju su kidnapovali agenti tajne službe tokom njihovog odmora u Španiji, a uloge u ovom filmu igraju Brus Vilis i Sigurni Viver .
Scenaiz filma Poslednja Straža
Iste večeri prikazuje se i "Poslednja straža" (End Of Watch), snažna priča o porodici, prijateljstvu, ljubavi, časti i hrabrosti.

Džejk Gilenhal i Majkl Penja igraju mlade policijske službenike koji patroliraju najozloglašenijim ulicama Los Anđelesa. Radnja se u celosti odvija kroz HD snimke ručnih kamera policajaca, članova bandi i sigurnosnih kamera.

U nedelju 28. oktobra uveče na programu su takođe tri premijerna naslova.

Prvi je film u žanru drame "Rđa i kost" (Rust And Bone) reditelja Žaka Odijara. Francuska glumica Marion Kotijar tumači lik Stefani, trenera kitova, koja gubi noge u nesrećnom slučaju, dok Matijas Šonearts glumi samohranog oca i boksera koji će joj pomoći da se vrati životu i savlada strah od vode.
Sledi krimi triler "Pusher" ukome Ričard Kojl glumi dilera droge koji zapada u očajanje kada ga propali posao stavlja na milost i nemilost surovog vladara podzemlja.
Scena iz filma Hladna Svetlost Dana

Sledi krimi triler "Pusher" ukome Ričard Kojl glumi dilera droge koji zapada u očajanje kada ga propali posao stavlja na milost i nemilost surovog vladara podzemlja.

Kako situacija postaje beznadežnija, on se sve vise povlači u sebe, ostavljajući čistu putanju metku koji su poverioci uperili u njegovom pravcu.

Film "Pazi koga biraš" (The Wedding Video) bavi se venčanjima među pripadnicima engleskog društvenog krema, dajući svež i neposredan, digitalni pogled na žanr komedije venčanja.

Kum igrom slučaja postaje "ratni" izveštač snimajući bratovljevo venčanje koje se pred njegovim očima pretvara u haos. Uloge igraju Rufus Hound, Robert Veb i Lusi Panč.

Kompletan program i satnicu pogledajte OVDE.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: