“Kids fest na bis” za vikend

Zbog velikog interesovanja, tokom predstojećeg vikenda, 27. i 28. oktobra, u bioskopima u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu biće prikazani najgledaniji filmovi sa 8. Dečijeg filmskog festivala "Kids fest", najavio je "MegaKom film".

Kultura

Izvor: Tanjug

Četvrtak, 25.10.2012.

13:02

Default images

Cene ulaznica biće iste kao na festivalu i zavisno od bioskopa i projekcije kretaće se od 160 do 370 dinara.

"Kids fest na bis" u Beogradu biće organizovan u bioskopima "Kolosej" (TC Ušće), "Sinepleks" (Delta siti) i "Roda sinepleks", u Novom Sadu u bioskopu "Arena sinepleks". Kragujevčani će filmove moći da pogledaju u bioskopu "Sinepleks Plaza", a niška publika u bioskopu "Vilin Grad".

Na programu su animirani filmovi "Priča o delfinu sanjaru" i "Marko Makako", 3D filmovi "Gumeni Tarzan" i "Ledeno doba 4: pomeranje kontinenata", kao i igrani film "Tajna kuće krokodila".

Svi filmovi su sinhronizovani na srpski jezik.

Osmi dečiji filmski festival trajao je od 15. do 21. oktobra u Beogradu, Novom Sadu, Nišu i Kragujevcu, a projekcijama je prisustvovalo 32.747 mališana sa roditeljima i nastavnicima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: