Prva fotografija "Vulverina"

Film "Vulverin" u režiji Džejmsa Mangolda, šesti po redu iz kultnog "X-Men" serijala, stići će u bioskope u julu sledeće godine, najavila je danas domaća distributerska kuća "MegaKom film".

Izvor: Tanjug

"Vulverin" je i nezavistan nastavak filma iz 2009. godine - "X-Men poreklo: Vulverin".

Ulogu Logana, to jest Vulverina, ponovo tumači Hju Džekmen.

Film je zasnovan na strip-izdanju Frenka Milera i Krisa Klermona iz 1982. godine, a priča prati Logana na putu u Japan gde se bori protiv misterioznog neprijatelja iz svoje prošlosti. Ova borba će mu zauvek promeniti život.

Prethodno su snimljeni filmovi: "X-Men" (2000), "X-Men 2" (2003), "X-Men: Poslednje uporište" (2006), "X-Men poreklo: Vulverin" (2009) i "X-Men: Prva klasa" (2011).

Reditelj filma je je Mangold, koji stoji iza ostvarenja "Hod po ivici", "Neprilagođena", "Identitet", dok su scenario pisali Oskarom nagrađeni Kristofer Mekveri ("Dežurni krivci") i scenarista Mark Bombak ("Totalni opoziv").

Film/TV

Sutra počinje Pančevo film festival

Drugi Pančevo film festival koji počinje sutra obelžiće gostovanje strip autora Pata Morijaritija iz SAD-a i premijera filma "Bezango", koji govori o nezavisnoj strip sceni severozapadne američke obale.

Film/TV utorak 1.09. 10:44 Komentara: 0

Suniti traže zabranu novog filma o Muhamedu

Novi film o proroku Muhamedu mogao bi da obori rekord gledanosti u Iranu, u kome najveći deo stanovnika su šiiti, ali pojedini sunitski klerici u arapskom svetu zahtevaju da Teheren zabrani prikazivanje tog filma, prenosi Rojters.

Film/TV subota 29.08. 15:04 Komentara: 6
strana 1 od 1214 idi na stranu