Sin City 2: Prva klapa u novembru

Glumica Rozario Doson otkrila je da će nastavak filma „Grad greha” (Sin City) početi da se snima u novembru.

Kultura

Izvor: B92

Petak, 21.09.2012.

22:30

Default images

Zasnovan na serijalu strip romana Frenka Milera koje je autor preneo na filmsko platno u saradnji sa Robertom Rodrigezom, „Grad greha” je imao veliki komercijalni uspeh te 2005. godine.

Snimljen u crno-beloj verziji sa povremenim akcentima u boji, krimi triler je okupio sjajnu glumačku ekipu u kojoj su, osim Dosonove, bili Brus Vilis, Džesika Alba, Klajv Ouen, Elajdža Vud, Miki Rork, Britani Marfi i Benisio del Toro.

Nekoliko godina već kruže glasine o nastavku filma, da bi zvanično obaveštenje o početku pretprodukcije stiglo u aprilu ove godine. Rodrigez i Miler će ponovo biti reditelji, a nastavak će se zvati: „Sin City: A Dame To Kill For”. Osim Rozario, svoje uloge repriziraće i Alba, Rork i Ouen.

Iako je snimanje trebalo da počne ovoga leta, nikakvih vesti nije bilo. A onda se, u nedavnom intervjuu za MTV News, Rozario izlanula. „Nisam sigurna da li smem ovo da kažem, ali ću ipak reći da je novembar mesec kad krećemo. Veoma sam uzbuđena”.

Ona je otkrila i da će drugi deo biti priča koja se dešava pre događaja iz prvog filma. „To je kao prethodnik ‘Gradu greha’ koji ste već gledali, pa ćete tako razumeti sve reference spomenute u ovom ostvarenju”.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: