Juan Makgregor uz Džuliju i Meril

Juan Makgregor pridužio se ekipi filma „August: Osage County” (Avgust u okrugu Osidž) koji će se snimati u produkciji braće Vajnstin i Džordža Klunija.

Izvor:
Beta
Beta

Džon Vels režiraće filmsku adaptaciju istoimenog komada Trejsija Letsa nagrađenog Pulicerom i Tonijem o ženama čiji su životi „razbacani” na sto strana sve dok ih krizna situacija ponovo ne dovede u roditeljski dom gde i dalje živi njihova majka, haotična tabletomanka.

Mekgregor će igrati otuđenog supruga Džulije Roberts i zeta Meril Strip, profesora sa koležda koji je ostavio suprugu zbog studentkinje.

U glumačkoj postavi su još i Ebigejl Breslin, Kris Kuper, Sem Šepard, Džulijet Luis i Dermot Malroni.

Film/TV

Marinović: Želeo sam da snimim autentičan intiman film

Želeo sam da snimim autentičan intiman film i ispostavilo se da sam napravio odličan izbor, jer ljudi vide intimno kao univerzalno, rekao je Tanjugu Ivan Marinović, scenarista i reditelj filma "Igla ispod praga", čija je beogradska premijera zakazana za 12. decembar u Sava Centru.

Film/TV subota 3.12. 11:45 Komentara: 1

Mehmet Kan Mertoglu gost FAF-a

Mladi turski autor Mehmet Kan Mertoglu predstavio je danas svoj debitanski dugometražni film "Album" za koji je dobio Gran pri "Srce Sarajeva", a koji je na programu 22. Festivala autorskog filma.

Film/TV petak 2.12. 16:18 Komentara: 0
strana 1 od 1358 idi na stranu