Juan Makgregor uz Džuliju i Meril

Juan Makgregor pridužio se ekipi filma „August: Osage County” (Avgust u okrugu Osidž) koji će se snimati u produkciji braće Vajnstin i Džordža Klunija.

Izvor:
Beta
Beta

Džon Vels režiraće filmsku adaptaciju istoimenog komada Trejsija Letsa nagrađenog Pulicerom i Tonijem o ženama čiji su životi „razbacani” na sto strana sve dok ih krizna situacija ponovo ne dovede u roditeljski dom gde i dalje živi njihova majka, haotična tabletomanka.

Mekgregor će igrati otuđenog supruga Džulije Roberts i zeta Meril Strip, profesora sa koležda koji je ostavio suprugu zbog studentkinje.

U glumačkoj postavi su još i Ebigejl Breslin, Kris Kuper, Sem Šepard, Džulijet Luis i Dermot Malroni.

Film/TV

Ovogodišnji Fest u znaku angažovanih filmova

Fest, koji se održava od 26. februara do 6. marta, donosi filmove koji će obeležiti seoznu, ali i one koji odgovaraju na vreme u kome živimo, predstavljajući spoj ostvarenja za istančane ljubitelje filma i onih koji privlače pažnju najšire javnosti.

Film/TV nedelja 14.02. 11:49 Komentara: 0

Dokumentarac o izbeglicama na festivalu u Berlinu

Đanfranko Rosi, reditelj dokumentarca "Fire at Sea" koji govori o pitanju više hiljada migranata koji stižu na italijansko ostrvo Lampendza, izjavio je da je želeo da "prikaže tragediju koja se odigrava ispred očiju javnosti", dodajući da su za nju "odgovorni svi".

Film/TV subota 13.02. 20:50 Komentara: 0
strana 1 od 1270 idi na stranu