Šišanje 3D na engleskom i nemačkom

Film "Šišanje" reditelja Stevana Filipovića, biće objavljen u 3D izdanju, na engleskom i nemačkom jeziku, na teritoriji na kojoj je za distribuciju filma zadužena nemačka produkcijsko-distributerska kuća "KSM", saopštio je danas "Tak".

Kultura

Izvor: B92

Sreda, 12.09.2012.

18:32

Default images

Autorska ekipa filma je, kako je navedeno, ponosna što "ponovo ispisuju stranice istorije srpske kinematografije, zahvaljujući činjenici da je to prvi srpski igrani film koji je doživeo 3D izdanje", a konverzija filma u 3D je u postprodukciji.

"Šišanje" je bio najgledaniji film u Srbiji 2010. godine. Prikazan je i članovima srpskog, pokrajinskog i britanskog parlamenta, na posebnim projekcijama, kao i na Univerzitetu Oksford.

"Posebno smo zadovoljni što smo na ovaj način uveli i srpsku kinematografiju u red zemalja čiji su filmovi zastupljeni u izdanjima u 3D tehnologiji, koja će i na ovim prostorima u bliskoj budućnosti postati standard", istakla je ekipa filma.

"Time smo na neki način zaokružili svoju misiju da se svakim svojim filmom pre svega borimo za plemenitije, tolerantnije i humanije društvo, ali i da, makar na lokalnom nivou, uvek svojim filmovima donosimo nešto novo i sveže na polju tehnologije", dodaje se u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: