Ema Stoun želi da ubije svoj lik

Ema Stoun želi da Gven Stejsi, njen lik u „Čudesnom Spajdermenu” (The Amazing Spider-Man), doživi istu sudbinu kao i u orginalnom stripu.

Kultura

Izvor: B92

Nedelja, 09.09.2012.

20:45

Default images

Stounova igra devojku akcionog heroja u „Čudesnom Spajdermenu” koji je do sada zaradio preko 700 miliona dolara širom planete pa su potvrđena još dva nastavka.

Očekuje se da i Ema i Endru (inače par i u privatnom životu) ponove svoje uloge u sledećem filmu čija je premijera planirana za maj 2014.

Glumica je, međutim, priznala da je fanovi često pitaju „da li će filmovi ostati verni njenoj priči i nadam se da hoće”.

„Spajdermen ju je ubio nesrećnom igrom slučaja. Ubila ju je osoba koju je volela i to je nešto najstrašnije na svetu. Mnogi su navodno otkazali pretplatu na strip kad se to desilo jer nisu mogli da podnesu. Ali, naravno, ja želim da se to desi i u filmskoj adaptaciji”, insistira Ema.

Endru Garfild je potvrdio da sledeći film o Spajdermenu još nema scenario, uprkos planiranom datumu premijere. Reditelj Mark Veb je rekao da želi da snima i nastavak, ali njegov angažman tek treba da bude potvrđen.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: