Asante kod predsednika Srbije

Poznati američki glumac Armand Asante sreo se sa predsednikom Srbije Tomislavom Nikolićem u zgradi predsedništva na Andrićevom vencu.

Kultura

Izvor: B92

Ponedeljak, 16.07.2012.

14:05

Default images

Asante, zvezda filmova "Kraljevi mamba", "Goti", "Striptiz" gost je Beograda povodom snimanja filma "Montevideo, Bog te video 2". On u nastavku filma Dragana Bjelogrlića igra fudbalskog menadžera.

Kako je rekao novinarima, sa predsednikom Srbije je razgovarao o filmu.

Asante je rekao da je počastvovan pozivom predsednika Srbije i da je film "Montevideo" odlično svedočanstvo o Srbiji i srpskoj istoriji.
On je novinarima ispred zgrade Predsedništva rekao da je oduševljen što je postao novi član odlične ekipe koja stoji iza filma "Montevideo, Bog te video".

"Mislim da je 'Montevideo, Bog te video' ne samo odličan film, već i odlično svedočanstvo o Srbiji i srpskoj istoriji. To film koji svetu šalje pozitivnu poruku o Srbiji", istakao je Asante.

On je pohvalio glumačku ekipu, reditelja i producenta.
"Oduševljen sam što sam ovde i što sam deo ovog odličnog filma. Glumačka ekipa je odlična, kao i reditelj i producent. Oduševljen sam i što me je predsednik Nikolić primio", rekao je Asante i dodao da za sve to samo može reći "hvala" na srpskom.

Na pitanje novinara o utiscima o Beogradu i predsedniku Nikoliću, Asante je primetio da deluje da je Nikolić "duboko posvećen Srbiji i veoma zabrinut za sve".

"Pričali smo o filmovima, ali on nema mnogo vremena da ih gleda", dodao je Asante.

Poznati glumac je istakao da je Beograd prelep grad kao i da je kultura vidljiva svuda.
"Prelep je grad i uživanje je šetati Beogradom, ali moj raspored ovde je podređjen filmu. Nadam se da ću videti više", kazao je Asante.

Holivudska zvezda Armand Asante, njujorčanin irsko-italijanskog porekla, u nastavku Bjelogrlićevog filma igra američkog biznismena koji dolazi u Montevideo na Svetsko prvenstvo u fudbalu. Do sada je za "Montevideo" uradio scene na Tenerifima i u Crnoj Gori, a ovih dana snima u Srbiji.

Snimanje prvog dela rediteljskog debija Dragana Bjelorlića ispratili su bivši predsednik Srbije Boris Tadić i potpredsednik vlade Ivica Dačić. Tomislav Nikolić je najpoznatijeg člana ekipe nastavka najgledanijeg domaćeg filma, primio u svom kabinetu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

72 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: